NAŠI DISPLEJI SU DIZAJNIRANI I PROIZVEDENI POSEBNO ZA POTREBE NAŠIH KLIJENATA I NJIHOVIH PROIZVODA.

USKO SURAĐUJEMO SA MARKETINŠKIM ODJELIMA I AGENCIJOMA KAKO BISMO RAZVILI INOVATIVNE NAČINE TE KORISNICIMA PRUŽILI NAJBOLJU ISKORISTIVOST DISPLEJA, U CILJU POVEĆANJA PRODAJE, BOLJEG ISTICANJA PROIZVODA, PROMOCIJE ILI POKRETANJA NOVIH PROIZVODA.

NAŠA POS RJEŠENJA PRILAGOĐENA SU DA DA ZADOVOLJE POTREBE VAŠE PROMOCIJE. U PROCESU PROIZVODNJE KORISTIMO VRHUNSKE MATERIJALE KOJE UZ POMOĆ NAJSUVREMENIJE OPREME PRETVARAMO U ODABRANA RJEŠENJA, PRILAGOĐENA VAŠIM POTREBAMA I ZAHTJEVIMA VAŠIH PROIZVODA I USLUGA.

CILJ NAM JE PONUDITI VAM KOMPLETNA RJEŠENJA ZA NAJBOLJE PREDSTAVLJANJE  VAS I VAŠIH PROIZVODA , POSTOJEĆIM I POTENCIJALNIM KUPCIMA.

ATRAKTIVNIM IZGLEDOM I GRAFIČKIM DIZAJNOM NAŠI POS DISPLEJI PRIVLAČE VELIKU PAŽNJU KUPACA, A MOGU BITI U RAZNIM OBLICIMA KAO ŠTO SU: PODNI DISPLEJI, STOLNI STALCI, VISEĆI DISPLEJI, PALETNI OMOTAČI I OSTRVA, PROMO KUTIJE, PULTEVI, TOTEMI, SENZORMATICI I SL.  MOGU BITI OD RAZLIČITIH VRSTA MATERIJALA KAO ŠTO SU KARTON, PLASTIKA, METAL I DRVO.

UZ NAJSAVREMENIJU OPREMU I RJEŠENJA NAŠI POS DISPLEJI ODGOVARAJU SVIM POTREBAMA I ZAHTIJEVIMA, TE SU IZRAZITO EFIKASNI I DUGOTRAJNI.

KORISTE SE ZA PREDSTAVLJANJE PROIZVODA IZ PREHRAMBENE, KOZMETIČKE, SANITARNE INDUSTRIJE, KAO I ZA MALE UREĐAJE TE MNOGE DRUGE PROIZVODE

KATALOG